Půjčky Praha

o půjčkách, půjčování a penězích

Malé peníze: Konec banku, se kterou mám hypotéku. Co mám dělat?

Není to tak dlouho, dokud skupina AXA oznámila, že uzavře své banky a budete se řídit pouze pojištění. Několik set zákazníků „prodávají“ své hypotéky UniCredit. To je normální postup? Existují i ​​další scénáře? Odpověď je zde John Müller z málo peněz.

[Zpráva o trhu] Hlavní trhy rostou, BCPP mírně snížil

Západoevropské akciové indexy dnes přidané 1-1,5%. Nálada ve srovnání s včera otočil a indexy postupně zvyšovat po celý den, kdy nejvíce prosperující odvětví.

Česká republika porazit ostatní staré země EU. New Hodnocení HDP

Slovensko bylo jako hrubý domácí produkt na obyvatele v posledním roce sedmnáctého nejbohatší zemí v Evropské unii. Podle nejnovějších údajů Eurostatu.

[Zpráva o trhu] Průmysl v dubnu potěšil. Překvapení Stavebnictví.

Průmysl v České republice po dlouhé době konečně přišel k životu. Od listopadu loňského roku, byl vždy negativní. Dubna tohoto roku, první měsíce roku, kdy průmysl byl schopen růst z roku na rok.

„Lidé se často ptají, o“. Rozhovor s odborníkem o nejčastějších chyb Při pojištění nemovitosti

Kdo ví, nejlepší pojištění? Žádné ředitelé pojišťoven, a to i lidé, kteří vymyslí pojištění. Většina ví, že ti, kteří tváří v tvář stížností od zákazníků a vysvětlit, co by jinak nebyli schopni říci jasně – lidé s zákaznických smluv na služby pojištění. Vlastně … někdo ví, to ještě lepší: člověk s velkou společností zákaznického servisu, […]

[Zpráva o trhu] PX po titulů Kinks končí pět týdnů minimálně jeden měsíc

Evropské akcie lapse proti trendu jsou většinou auta. Dokonce i index PX je na svých pět týdnů nízké.